CONTENT CREATION

DIGITAL CONTENT CREATION

Om uw communicatieplan te versterken, is online aanwezigheid op sociale media onontbeerlijk. Zo zal uw communicatie een grotere doelgroep aanspreken. Laat ons u ondersteunen bij de content creation voor uw social media kanalen.  

​COPYWRITING

Staat uw communicatieteam voor steeds meer uitdagingen en heeft het team moeite om door de bomen het bos te zien? Met onze expertise staan wij u bij in het vertalen van uw verhaal in sterke boodschappen. 

 

EVENTORGANISATIE

Interne evenementen, persconferenties, ... Vertrouw op ons deskundige evenemententeam om deze sleutelmomenten in goede banen te leiden. Zo kunt u op een ontspannen manier genieten van het succes van uw evenementen.  

 

POLITICAL INTELLIGENCE

POLITIEKE MONITORING & ANALYSE

Het politieke landschap staat nooit stil. Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen dankzij onze real time monitoring tools die wij voor u beheren.  

BELANGENBEHARTIGING & MARKTTOEGANG 

Het betreden van een nieuwe markt en het verkrijgen van voldoende zichtbaarheid is geen eenvoudige taak. Wij adviseren en begeleiden uin het opmaken van een duidelijke strategie en duiden uw belangrijkste stakeholders aan zodat uw project top of mind wordt.  

MONITORING & 
ANALYSIS

SOCIETAL SCAN & FIELD ANALYSIS

De steeds veranderende uitdagingen van onze maatschappij kunnen voor elk bedrijf overweldigend zijn. Aan de hand van een diepgaande analyse brengen wij de risico’s en issues voor uw organisatiereputatie en -imago in kaart. Wij begeleiden u in de voorbereiding op de uitdagingen van morgen.  

(SOCIAL) MEDIA MONITORING

Weet wat de wereld over u schrijft en zegt. Mis nooit een publicatie over uw bedrijf... of over uw concurrenten. Wij volgen het belangrijkste nieuws continu op de voet.  

DIGITALE
STRATEGIE

DIGITAL STRATEGY

Vertel uw verhaal ook digitaal. Op zoek naar het beste medium om uw (online) verhaal te verspreiden? Wij adviseren u hoe u het beste digitaal gaat. Op zoek naar inhoud of creatieve ideeën? Wij maken samen met u een digitale strategie op maat. 

INFLUENCER MARKETING 

Heeft u al een social media-ambassadeur? Online influencers maken vandaag deel uit van uw verhaal.  Influencers zijn zelf op zoek naar content en willen zich profileren aan de hand van sterke merken en stories. Laat de influencers uw verhaal vertellen en vergroot uw merkbekendheid.  

REPUTATION & COMMUNICATION

REPUTATIEAUDIT

Wij maken een uitvoerige scan van hoe uw bedrijf door de belangrijkste stakeholders wordt gezien en analyseren wat uw reputatie vormgeeft. Aan de hand van deze informatie bouwen wij een reputatiestrategie op maat uit. 

COMMUNICATION DEPARTMENT ORGANISATION

Wij beoordelen hoe uw bedrijf wordt gepercipieerd en begrijpen wat uw reputatie vormgeeft. Dit stelt ons in staat om onze aanpak en ons advies af te stemmen op uw behoeften. 

TRAINING & WORKSHOPS

MEDIATRAINING

Uw bedrijf is uniek en uw reputatie is een van uw meest waardevolle troeven! We zullen u helpen in het kijken naar nieuwe kansen om positief te worden voorgesteld in de media.  

STRATEGIC WORKSHOPS

Laten we je behoeften begrijpen en hoe je daaraan moet voldoen. Aan de hand van de resultaten van de workshop ontwerpen en verbeteren we uw communicatiestrategie. 

MESSAGE MAPPING WORKSHOPS

Wij organiseren workshops waarbij we samen op een methodologische manier uw belangrijkste key messages te identificeren. 

Klik hier om meer te leren over elke training en modaliteiten.

Waar is uw crisishandboek?