FINANCIËLE COMMUNICATIE

Effectieve en goed doordachte financiële communicatie is essentieel als het gaat om het informeren en geruststellen van beleggers. Zo trekt u ook nieuwe prospects en partners aan en positioneert u zich  als een aantrekkelijk bedrijf in de markt. Wij helpen u om dit doel te bereiken dankzij onze uitgebreide expertise in de financiële sector en onze jarenlange opgebouwde relaties met de financieel-economische pers.  

Hoe kunnen we u helpen om het financiële profiel van uw bedrijf te verbeteren? 

In deze uitdagende tijden voor de financiële sector helpen we u om het verschil te maken en de zichtbaarheid te krijgen die uw bedrijf verdient. Plant u een kapitaalverhoging, een financieringsronde, de publicatie van uw jaarresultaten of een andere financiële actie? Wij staan u met raad en daad bij om de financiële gezondheid van uw bedrijf toe te lichten en u te positioneren in de financiële pers.   

Wij werken al meer dan 30 jaar voor grote financiële instellingen en zijn vertrouwd met het unieke reilen en zeilen van de bankwereld, de financiële sector en de zakelijke pers. Dit stelt ons in staat om uw behoeften intuïtief te begrijpen en u te begeleiden in het volledige proces.  

Contacteer ons om te bespreken hoe we het financiële profiel van uw bedrijf kunnen upgraden: 

  • Financiële en beleggerscommunicatie

  • Mediarelaties

  • Media training

  • Mediamonitoring & analyse

JOUW FINANCIËLE COMMUNICATIE EXPERTEN 

david_plas_291491.jpg

Jean-Christophe Dupas

david_plas_65198_edited.jpg

An Vandenberghe

ONTDEK ONZE ANDERE SERVICES

Wat is uw verhaal?