OVER ONS

Engagement. Intelligence. Understanding. Creativity.
 

Al 35 jaar is Interel Belgium dé expert inzake public affairs en communicatiestrategieën. Interel Belgium biedt ook opleidingen op maat aan op het gebied van public speaking en mediarelaties. 

Wij hebben een diepgaande expertise ontwikkeld op het gebied van overheidsrelaties, corporate communication, reputation building en reputatie management, interne communicatie, brand & lifestyle- en digitale communicatie. 

Interel Belgium maakt deel uit van Interel Group en zijn alom vertegenwoordigd door kantoren in Brussel, Londen, Parijs, Berlijn, Peking en New Delhi, en een netwerk van partnerbedrijven in meer dan 70 markten die deel uitmaken van het Interel Global Partnership. Ons team van experten zet zich volledig in voor het bevorderen van uw belangen, ongeacht waar of wanneer u onze hulp en ons advies heeft.

ONZE VISIE

Advancing interests

Van bij het begin begeleiden wij u bij de ontwikkeling van strategische communicatieplannen en bij de voorbereiding van campagnes voor overheidsrelaties. Zo zorgen wij ervoor dat uw bedrijf of organisatie perfect verbonden is met de snel veranderende wereld om haar heen. 

Onze aanpak is gebaseerd op bewezen methoden. Door nauwlettend te luisteren naar uw behoeften zorgen we voor een diepgaande analyse die u in staat stelt om oplossingen te identificeren en deze om te zetten in geschikte en tegelijkertijd innovatieve acties. Met behulp van onze methodologie ontwikkelen we tailor-made communicatie-technieken die het toekomstige succes van uw organisatie verzekeren.  

Het resultaat? Uw belangen zo efficiënt en doeltreffend mogelijk bevorderen.  

ONZE AWARDS

Onze expertise is door de industrie meermaals internationaal erkend: 

 

ICCO Global Awards 2020: Independent Consultancy of the Year

SABRE Award EMEA Digital and Social Media 2020

SABRE Award EMEA Crisis Management Agency of the Year 2017

SABRE Award Benelux Consultancy of the Year 2016

ICCO Global Awards 2016 : World’s Best PR Campaign – Crisis & issues

81af21074c83706a9bca39c99ce45fef63378078
download (3).png
Ontmoet ons team