OVER INTEREL GROUP

Confident.  Energetic. Ambitious.  Reliable. 

Interel is de Europese public affairs consultancy met een uitgebreid expertise. Wij behartigen de relaties tussen mensen, ideeën en organisaties.  

Met expertise op het gebied van governments relations, association management, issue management, stakeholder management, belangenbehartiging en beleidscommunicatie beheersen wij de dynamiek van overheidsbeleid, regelgeving, ontregeling van de markt en maatschappelijke veranderingen in alle belangrijkste industriesectoren. Dit stelt ons in staat om belangrijke stakeholders te identificeren die een impact kunnen hebben op uw organisatie. 

In een complexe wereld van soms concurrerende stakeholder agenda's, richten we ons op het in stand houden van de essentiële connecties die uw belangen bevorderen. Interel creëert opportuniteiten en waarborgt tegelijkertijd uw kans om te innoveren. Het resultaat? Een doelgerichte groei en een groter draagvlak voor al uw initiatieven.  

Lees meer over de Interel Group op www.interelgroup.com

ONTDEK HET INTEREL GLOBAL PARTNERSHIP

Het Interel Global Partnership (IGP) is 's werelds grootste netwerk van onafhankelijke public affairs en government relations firms dat centraal door Interel wordt beheerd vanuit haar kantoren in Washington, Brussel en Beijing.  

Het IGP bestaat uit de toonaangevende bedrijven in hun respectieve sectoren en bestrijkt wereldwijd meer dan 70 markten in Noord- en Zuid-Amerika, EMEA en AsiaPac. Met zijn ongeëvenaarde bereik en beleidsexpertise biedt het IGP internationale organisaties vrijwel overal ter wereld een volledig aanbod aan ondersteuning op het gebied van public affairs en overheidsbetrekkingen.  

 

Of het nu gaat om één markt (bijv. markttoetreding en -uitbreiding, transactieondersteuning, het oplossen van problemen) of om meerdere markten (bijv. grensoverschrijdend probleembeheer, internationale betrokkenheid van belanghebbenden, wereldwijde belangenbehartiging), het IGP biedt strategische begeleiding en oplossingen op het terrein met een naadloze dienstverlening en toezicht op hoog niveau. Door het unieke vermogen om een wereldwijde strategie te combineren met deskundige lokale ondersteuning, zal het IGP helpen bij het informeren en implementeren van uw internationale public affairs strategieën, waardoor impact wordt gecreëerd met uw stakeholders die van cruciaal belang zijn voor het succes van uw missie wereldwijd.  

  

De bedrijven die lid zijn van IGP voldoen aan strenge normen op het gebied van beroepsethiek en klantenservice, en velen hebben meer dan tien jaar ervaring in samenwerkingen met multimarketaccounts.