INTERNE COMMUNICATIE

Interne communicatie is belangrijker dan ooit om uw medewerkers betrokken te houden en wereldwijd corporate values te delen. Door het opbouwen van een sterke interne communicatiestrategie en het gebruik van de juiste [digitale] tools om al uw medewerkers te bereiken, ondersteunt u de productiviteit, verhoogt u de motivatie en houdt u een positieve team spirit in stand.    

Maakt uw organisatie optimaal gebruik van haar platformen om effectief te communiceren met haar medewerkers?  

Uw teams en mensen dienen altijd op nummer één te staan en moeten als eerste op de hoogte worden gesteld van elke belangrijke stap die uw bedrijf zet. De relatie die u met uw medewerkers opbouwt, zorgt ervoor dat u ook buiten het bedrijf een sterke reputatie opbouwt.

 

Uw medewerkers zijn uw beste ambassadeurs en dragen bij tot uw erkenning als een "geweldige werkomgeving" bij uw externe stakeholders. Om dit te bereiken biedt Interel u duidelijke interne communicatieplannen, employer branding strategieën en adviseren wij u in het gebruik van de meest optimale interne communicatiekanalen. 

 

Contacteer ons om meer te weten te komen over hoe wij  uw organisatie kunnen helpen haar bedrijfsdoelstellingen te bereiken met behulp van doeltreffende interne communicatie inclusief:

  • Corporate messaging

  • Corporate storytelling

  • Interne communicatie

JOUW INTERNE COMMUNICATIE EXPERTEN

david_plas_65198_edited.jpg

An Vandenberghe

20180904_Utopix_UITP_Portraits_Alex_111.

Marie Ost

ONTDEK ONZE ANDERE DISCIPLINES

Wat is uw verhaal?