PUBLIC & REGULATORY AFFAIRS

Het overheidsbeleid wordt niet alleen bepaald door de policy makers, maar ook door bedrijven en andere belanghebbenden die met elkaar concurreren om hun belangen te verdedigen. Wij helpen u bij het ontwikkelen van een uitgebreide public affairs strategie. Stapsgewijs  identificeren wij uw belangrijkste stakeholders en beleidskwesties om deze in lijn te brengen met de missie en visie van uw organisatie. 

Heeft u uw belanghebbenden en uw politieke publiek reeds geïdentificeerd?

Belgische en internationale bedrijven die in ons land actief zijn, hebben te maken met de politiek en de regelgeving van de verschillende Belgische overheden. Met het oog op het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen en om deze belanghebbenden meer bewust te maken van de waarde van uw organisatie, monitort en analyseert Interel Belgium de politieke relevantie van uw sector en de mogelijke regelgevingskwesties. 

Dankzij tientallen jaren ervaring in de publieke sector en een netwerk van contacten in het politieke ecosysteem brengen wij u bij de juiste belanghebbenden, op het juiste moment, met de juiste boodschap en de juiste toon. 

 

 

  • Political & stakeholder monitoring

  • Stakeholder mapping

  • Opbouw van relaties met beleidsmakers

  • Beleidsaudit

  • Relatieopbouw

UW PUBLIC AFFAIRS EXPERTS

david_plas_87228_edited.jpg

Karel Joos

DSC_7611_edited.jpg

Sophie Supré

ONTDEK ONZE ANDERE SERVICES

Wat is uw strategie?